Lubenica, Kaktus i Mediteran – must have dekor ovog leta!

Nove letnje ljubavi

Ovo su novi must have detalji za ovo leto! Oni su vrući kao vulkan, osvežavajući kao lubenica i vode vas na more! Veliki nameštaj, razigrani dekor i divni akcenti koji privlače svačiju pažnju – poput naših prijatelja Lubenice (stočić) i Kaktusa (vaza). Želite li ovoga leta da napravite festival dizajna? Samo dodajte neki od ovih elemenata i na pravom ste putu!

Tabure LUBENICA

Svežina i dizajn koji mame osmeh na lice ulepšaće vam dnevni prostor ovog leta – stočić za kafu i tabure LUBENICA. Ovaj interesantan tabure je lagan, uživa da bude na balkonu ili terasi i deluje kao da ga je  izmislila dečija mašta.

KAKTUSI

Ultimativna ljubav svih koji vole tropske biljke – kaktusi. Ove egzotične dekoracije privlače pažnju bilo da su na polici, prozoru ili na podu stana ili terase. Kaktus vaze u svim veličinama i oblicima mogu predivno da se kombinuju jedni sa drugima, izgledaju sjajno kao podloga za velike cvetove ili jednostavno kao samostalna dekoracija.

ŠPAGETI stolica

Japanke na nogama i Špageti stolice na balkonu – sa ovim ikonama dizajna osvajamo ovo leto! Probajte specifičnu udobnost ovih stolica koje imaju vrlo prepoznatljiv oblik a sedište im je sastavljeno od polietilenskih konopaca za veš 🙂 Moderan i jednostavan dizajn olakšava dekorisanje ove stolice ukrasnim jastucima ili dizajniranim ćebencetom na otvorenom ili zatvorenom i to u toku cele godine.

Višenamensko DRVO

Ako su vam dosadile dosadašnje ideje za skladištenje stvari – ovo je za vas! Kreativna polica obezbedjuje prostor za knjige, telefon, flaše, ogrevno drvo, časopise i još mnogo toga. Oni koji su više naklonjeni minimalizmu ceniće je kao dekoraciju neobičnog dizajna koji asocira na drvo.

Stočić VULCANO

Inspirisan prirodom i ručno radjen od kamena i gvozdja. Ploče od tamnog lomljenog kamena oslanjaju se na nogare od sirovog gvozdja i svojim nepravilnim oblicima, ovi stočići asociraju na slojeve kamenoloma. Svaki sto je jedinstven, savršeno se uklapa u udoban, moderan i elegantan stil života.

Trpezarijski sto FLEUR DE SEL

Preselite se na obale Mediterana! Drvo – šišam i palisander u kombinaciji sa keramikom stvorili su fantaziju za ručavanje – na otvorenom ili zatvorenom! Bogatstvo boja majolike u kombinaciji sa toplinom drveta premestiće vas u letnji ambijent primorskog seoceta, a za kompetan doživljaj dodajte lanterne, malo peska i zvuke mora. Letnje opuštanje može da počne!

Tagged , , , , , , , ,