Dobar odmor za uspešan dan

KARE posvećnost individualnosti u opremanju dospela je u spavaće sobe. Ovoga puta vam predstavljamo nekoliko različitih stilova za oaze odmora, opremljenih do najsitnijih detalja: romantična i nežna, moderna i nepretenciozna, elegantna sa dramatičnim detaljima, soba u etno stilu sa drvetom u prirodnom izdanju, fuzija stilova loft i vintidž, i neobična retro varijanta sa stilskim detaljima iz sredine 20.veka (mid-century).

Romantični snovi

KARE romanticna spavaca soba

KARE romanticna spavaca soba

Nežan i lagan dizajn, za snove na oblacima: tapacirani krevet Szenario Crème sa drvenim nogicama i trakama koje vezuju jastuke uzglavlja, kombinovan sa nežnim pastelnim bojama.

KARE romanticna spavaca soba_civiluk                                  KARE romanticna spavaca soba_fotelja

Praktičnost sa dizajnom iz bajke  – ornamentika na Cosmopolitan čiviluku napravljenom od kovanog gvozdja i drveta, kombinovana je sa praktičnim detaljima kao što su 12 čiviluka koji dolaze u setu i sa policama za šešire, cipele i kutije. Elegancija i jednostavnost dizajna Butterfly kožne stolice savršeno će se uklopiti u ovakav enterijer.

 

Moderni snovi

KARE moderna spavaca soba

Kako bismo stvorili mirno mesto gde možemo da pobegnemo od užurbanog ritma svakodnevnog života, mnogi od nas primenjuju minimalizam u opremanju spavaće sobe. Ravne linije i tople boje Authentico kolekcije nameštaja od masivnog drveta stvaraju uredan i veoma topao ambijent.

KARE moderna spavaca soba_nocni sto

Dobro promišljeni detalji: mala noćna komoda Authentico ima policu osmišljenu za prvu jutarnju kafu u kojoj uživate dok ste još u krevetu 🙂

KARE moderna spavaca soba

Udobna fotelja u spavaćoj sobi je idealno mesto za mirno čitanje ili telefoniranje: Fashionista fotelja je napravljena od kože i platna.

 

Elegantni snovi

KARE elegantna spavaca soba

Paleta boja sastavljena od bele, sive i srebrne stvara dostojanstvenu eleganciju u spavaćoj sobi, a odličan dodatak su glamurozni detalji kao što su nameštaj sa frontovim od ogledala i hromiranim asesorima.

KARE elegantna spavaca soba_krevet Desire

Elementi klasičnog stila, kao što su dugmići na krevetu My Desire i na tabureu sa prostorom za odlaganje, stvaraju izgled luksuzne hotelske sobe. Plišane presvlake doprinose atmosferi udobnosti i raskoši.

KARE elegantna spavaca soba_lampa truba

Neobičan detalji za glamurozni stil: Trumpet Jazz lampa, sa postoljem u obliku trube, pored kreveta.

KARE elegantna spavaca soba_civiluk                                    KARE elegantna spavaca soba_ogledala

Samo za VIP korisnike: Vegas kolica za prtljag ovde su iskorišćena kao pokretna luksuzna garderoba. Stručnjaci za opremanje prostora vrlo često koriste nameštaj sa frontovima od ogledala da dodaju svetlo u sobama koje su male ili tamne. Ovi elementi deluju transparentno, raspršavaju svetlost i reflaktuju stil sobe – kao Luxury konzolni stočić na slici. Luxury kolekcija sastoji se od noćnih komoda, komoda sa fiokama i konzole, a postoji i verzija sa antiknim staklom (Moonscape).

 

Etno snovi

KARE etno spavaca soba

Za stvaranje opustajuće i meditativne atmosfere u spavaćoj sobi, KARE stilisti preporučuju etno stil koji sadrži puno bele boje, zelene biljke i svetle boje prirodnog drveta.

KARE etno spavaca soba_Puro

Kraj radnog vremena! U ovakvom okruženju možete duboko da udahnete i da napunite baterije, okruženi svelim bojama drveta iz kolekcije Puro sa dekorativnim reljefima, plišano zelenoj fotelji Lounge, i velikoj slici White Flower napravljenoj od hiljade belih cvetića.

KARE etno spavaca soba

Dodir crne boje učiniće interesantnijom svaku sobu: stalak za odeću od kovanog gvoždja ne samo da je praktičan već i je i savršen akcenat spavaćoj sobi.

KARE etno spavaca soba_Puro kolekcija

Divni detalji kao što su  cvetni ornamenti i savršeno uklopljene ručice na fiokama (Zick Zack Puro polica) pružaju osveženje svakom korisniku. Nežno bež klupica je odlično rešenje za ostavljanje stvari koje ste nosili u toku dana (klupica Izzy može biti i u drugim bojama).

KARE etno spavaca soba

Etno izgledu doprinosie vesele boje keramičkih vaza Cacti, unikatno ručno radjeni ormar sa metalnim detaljima proizveden u Indiji (Gobi), kao i pamučni tepih sa resama i šarenim vezom u popularnom meksičkom stilu (tepih Gaga).

 

Snovi u vintidž stilu

KARE vintage spavaca soba

Prilika za ljubitelje dizajna da se razmašu 🙂 Dekorativna kornjača nas podseća da usporimo,a visoka komoda stvara uzbudljiv kontrast u kombinaciji sa veličanstvenim bračnim krevetom sa luksuznom presvlakom. Taburei Snag u obliku panja obradjeni su u metalik sjaju i imaju funkciju noćnih stočića.

KARE vintage spavaca soba

Uveče, tople metalik nijanse, koje variraju od mat mesinga to tamnog bakra zrače čarobnom atmosferom u spavaćoj sobi.

KARE vintage spavaca soba_tepih

U miru spavaće sobe, neophodna komponenta je čupavi tepih, mekan na dodir (poput Arabian Flower). Ovaj debelo tkani tepih izradjen je 100% od vune – savršen prirodni materijal koji stvara uravnoteženu sobnu klimu.

 

Retro snovi

KARE retro spavaca soba

Dok je kontrast izmedju tamnog drveta i belih zidova gotovo bezvremeni efekat, odabrani retro komadi od mesinga ili zlata daju spavaćoj sobi individualnost. Dizajn lampe pored kreveta (lampa Knit) oslanja se na industrijski dizajn francuskih svetiljki popularnih sredinom prošlog veka.

KARE retro spavaca soba_Brooklyn

Fantastična Brooklyn kolekcija je pravljena od punog dveta sa blago zaobljenim ivicama. Nepretenciozan izgled ove kolekcije dopunjen je uzbudljivim detaljima poput neobičnog ogledala koje podseća na zrake sunca, ili retro fotelje.

KARE retro spavaca soba_Queens fotelja                                    KARE retro spavaca soba

Queens fotelja u tamno zelenoj boji daje poseban pečat, dok Gamble fotelja sa svojom petrolej plišanom presvlakom predstavlja vrhunski dizajn sredine prošlog veka.

Tagged , , , , ,