Isprobajte pre kupovine – KARE aplikacija Roomplanner je tu za Vas!


Nedeljama čekate isporuku nove sofe a onda – šok: ne uklapa se sa ostatkom nameštaja! I prevelika je! Ne sećate se da je bila tako velika! Sve ste izmerili! A sada – šta? Ostaje, iako vam se ne svidja? Ili da pokušate da vratite? Uffff…

Ovome je kraj – jer KARE ima rešenje za Vas!

Isprobajte željeni nameštaj u Vašoj kući uz pomoć KARE Roomplanner applikacije.

Kako to radi? Vrlo jednostavno – tehnologija proširene stvarnosti u našoj aplikaciji Vam omogućava da uz pomoć iPhone ili iPad uredjaja postavite nameštaj, rasvetu i dekoraciju u Vašu prostoriju , poput pravog 3D modela.

Igra za ljubitelje enterijera

Slično Pokemon igrici, Kare Roomplanner aplikacija kombinuje virtuelne elemente sa Vašim realnim okruženjem. Da li će trendi plišana fotelja u kraljevsko plavoj boji odgovarati Vašoj dnevnoj sobi? Da li bi iznad nje dobro izgledao galerijski zid sa slikama? Da li stolice odgovaraju trpezariji? Da li podna lampa rešava problematičan ugao? Igrajte se i radoznalo istražujte šta se najbolje uklapa u Vaš prostor.

KARE Roomplanner aplikacija 1    KARE Roomplanner aplikacija 5    KARE Roomplanner aplikacija 1

Naša profesonalna usluga ostaje dostupna!

SA “Walk Mode”  možete se kretati kroz sobu i pogledati svoju dizajn enterijera iz različitih uglova. Zatim, kada ste se usavršili u dizajnu enterijera i tačno znate šta se uklapa u Vašu sobu, možete poslati spisak za kupovinu na naš mail customer@kare-beograd.rs i naši prodavci će Vam dati odgovarajuću ponudu i napraviti porudžbinu. Takodje ako želite povratnu informaciju o Vašem projektu enterijera, možete je direktno iz aplikacije poslati našim konsultantima za opremanje za besplatnu profesionalnu proveru. Sve vrlo jednostavno i bez obaveze.

 

KARE Roomplanner aplikacija 1 KARE Roomplanner aplikacija 1

Preuzmite aplikaciju besplatno u App Store i upoznajte novu dimenziju “zabavnog života” – sa aplikacijom KARE Roomplanner.

qrcode

 

 

 

Download

Tagged , , , , ,